Üdvözöljük a Carrier Hűtéstechnika oldalán

hírek

 

 

Rólunk

Cégünk 1991-ben alakult Linde Hűtéstechnika Hungária Kft néven, 2004-ben az amerikai UTC/Carrier cégcsoport megvásárolta a Linde hűtéstechnikai üzletágát, így 2008. január 10-i hatállyal társaságunk hivatalos neve Carrier Hűtéstechnika Forgalmazó Magyarország Kft-re változott.

Cégünk hűtéstechnikai berendezések (élelmiszer boltok, logisztikai központok, hűtőtárolók, húsfeldolgozó üzemek… stb.) rendszerek és hűtetlen polcrendszerek tervezésével értékesítésével és kulcsrakész kivitelezésével foglalkozik. Cégünk világszinten piacvezető a legkorszerűbb, CO2 rendszerek telepítésében.

A CARRIER a berendezéseket ügyfelei igényeinek megfelelően különféle kivitelben és méretben gyártja Magyarországon, Csehországban, Franciaországban és Németországban. Magyarországon a jászárokszállási gyárunkban több mint 400 fő dolgozik. A CARRIER folyamatos fejlesztéssel, a legkorszerűbb gyártástechnológiával, magas szintű minőségbiztosítással, valamint a környezetvédelem és a kedvező energiafelhasználás állandó szem előtt tartásával garantálja, hogy termékeink mindig kielégítik ügyfeleink növekvő elvárásait.

Az amerikai UTC cégcsoport tagjaként a CARRIER hűtéstechnikai üzletág képviseletei a világ számos pontján megtalálhatóak Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában, Európában. A Közép-Kelet Európai országok közül képviselteti magát: Ausztriában, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Romániában, Oroszországban.

A CARRIER Hűtéstechnika Forgalmazó Magyarország Kft. Magyarországon kiemelt beszállítója a SPAR, INTERSPAR valamint a METRO kereskedelmi hálózatoknak, ezen túlmenően pedig a TESCO, LIDL, AUCHAN hálózatoknak is. Rendkívül szoros kapcsolatot tartunk fenn a COOP, REÁL hálózatokkal, ahol az általunk kínált magas minőséget igénylik.

Országos szervízhálózattal és 14 saját mozgó szerelő- karbantartó-javító autóval rendelkezünk. Fentieknek köszönhetően az év minden napján napi 24 órában áll diszpécseri szolgálatunk szervízszolgáltatásokkal ügyfelei rendelkezésére a lehető legrövidebb reagálási időn belül. A cég 49 főből áll köztük 8 képzett mérnök és egy belsőépítész, akik az üzletek berendezésének tervezésével, installáció-tervezéssel és kivitelezéssel foglalkoznak.

Úgy gondoljuk, hogy adottságainkkal az Önök megfelelő partnerévé válhatunk. Kérjük annak lehetőségét, hogy mindezeket Önöknek is bebizonyíthassuk.

Általános Szerződési Feltételek · Felhasználási Feltételek · Impresszum · Kapcsolat
Carrier Hűtéstechnika © 2011